UPDATE / Ministrul Sănătății, declarații la Constanța: "Nu vrem ca situația de la Suceava să se mai repete!"

2878
UPDATE / Ministrul Sănătății, declarații la Constanța:

Articole de la același autor

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, se află, în aceste momente, la Constanța, unde a vizitat cele mai importante unități sanitare din județ, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Spitalul Clinic Județean de Urgență și nu numai.

Acesta și-a motivat vizita spunând că va face astfel de controale în toată țara, pentru ca situația de la Suceava să nu se mai repete și în alte zone ale țării.

"Suceava este un focar pierdut de sub control, așa că vom merge peste tot unde numărul de îmbolnăviri a trecut de o sută, iar județul Constanța are deja 114 bolnavi și două decese", a declarat el. 



UPDATE 
Nelu Tătaru a declarat că a vrut să vadă cum stau lucrurile și la Constanța, în condițiile în care echipele din cadrul ministerului se deplasează, în această perioadă, peste tot unde sunt peste 100 de cazuri confirmate.

Precizăm că, în prezent, județul Constanța înregistrează două decese, iar trei medici au fost confirmați pozitiv cu Sars Cov-2, la fel ca și alte cinci cadre auxiliare.

"În Constanța, avem peste 800 de carantinați. Pacienții aflați în tratament au o simptomatologie medie și moderată. Un singur pacient se află pe Terapie Intensivă, în stare critică și care este de profesie medic de familie", a declarat Nelu Tătaru.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2089 secunde