Verificări în toate cartierele Constanței. Ce sancțiuni a aplicat Poliția Locală

854
Verificări în toate cartierele Constanței. Ce sancțiuni a aplicat Poliția Locală - ddddrrtt-1649656174.jpg
Polițiștii locali au desfășurat săptămâna trecută o acțiune tematică pe strada Semănătorului pentru a verifica respectarea evidenței locative în imobilele deținute și a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și a curățeniei. Cu această ocazie, au fost verificate 27 de spații locative și au fost legitimate 97 de persoane, fiind aplicate 45 de sancțiuni în valoare de 2.720 lei. Cele mai multe nereguli constatate de polițiștii locali au vizat neînscrierea în cartea de imobil la noua locuință în termenul legal și nesolicitarea unui nou act de identitate la expirarea termenului de valabilitate al acestuia.

Tot săptămâna trecută, polițiștii locali au organizat a acțiune pe linia respectării ordinii publice care a cuprins peste 60 de zone publice din municipiul Constanța, respectiv cartierele Km 4, Poarta 6, Centru, Faleză Nord, Campus, Tomis III, Tomis Nord și zonele CET, Inel II, Casa de Cultură, Trocadero, Dacia, Cireșica, Brotăcei, Delfinariu, ICIL, Gară, Valea Portului, Sat Vacanță.

Mai multe adăposturi de nomazi improvizate în locuri publice au fost identificate de polițiștii locali. Zonele au fost ulterior igienizate cu ajutorul firmei de salubrizare. Având în vedere că persoanele identificate nu aveau domiciliul în municipiul Constanța, ci în diferite localități ale județului, acestea au fost îndrumate să părăsească zona și s-au conformat. În prezența polițiștilor locali, au părăsit zona, susținând că se vor deplasa către localitățile de domiciliu.

De asemenea, au fost depistate 36 de persoane care apelau, în mod repetat, la mila publicului. Ca măsură complementară, au fost anunțate Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului și Direcția Generală de Asistență Socială, pentru luarea în evidență și dispunerea măsurilor legale conform competențelor. Alte abateri constatate de poliștii locali au vizat proferarea de injurii, consumul de alcool pe domeniu public, aruncarea de gunoi pe domeniul public sau depozitarea pe domeniul public a mărfurilor, ambalajelor, materialelor și a altor obiecte care dăunează esteticii. Valoarea totală a sancțiunilor a fost de 59.860 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3829 secunde