Atenţie, amenzi aplicate de Poliția Locală Constanţa! Unde puteţi plăti taxa de folosire tramă stradală

638
Atenţie, amenzi aplicate de Poliția Locală Constanţa! Unde puteţi plăti taxa de folosire tramă stradală - 12-1649312424.jpg
Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat 118 sancțiuni în valoare de 58552 lei.


Polițiștii locali au desfășurat săptămâna aceasta controale în trafic pentru identificarea vehiculelor concepute și destinate transportului de mărfuri care nu dețineau autorizație de folosire a tramei stradale și aviz de traseu, conform HCL 463/2021.


Circulația fără a deține autorizație valabilă de folosire a tramei stradale și după caz, fără obținerea avizului de traseu sau neprezentarea acestora la solicitarea persoanelor abilitate să efectueze controlul constituie contravenție.


Persoanele fizice și juridice pot achita taxa de folosire tramă stradală prin următoarele modalități:


-la ghișeele agențiilor fiscale SPIT, numerar sau prin intermediul cardului bancar;
 
-prin serviciul Westaco Express la staţiile OMV Petrom și magazinele Inmedio din municipiul Constanța, în numerar;
-prin ordin de plată, în contul RO39TREZ23121160250XXXXX, deschis la Trezoreria Municipiului Constanţa, beneficiar Primăria Municipiului Constanţa, cod fiscal 4785631, caz în care eliberarea autorizației se efectuează doar la ghișeele agențiilor fiscale;


- online, pe site-ul instituției www.spit-ct.ro cu sau fără autentificare în aplicația e-Tax.


Verificarea autenticității autorizației de circulație emisă se poate efectua pe site-ul www.spit-ct.ro la secțiunea “Servicii online”- “Verifică Document Emis” - “Autorizații Circulație”.
Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5201 secunde