Workshop științific dedicat Zilei Internaționale a Mării Negre, organizat la Constanța

144
Workshop științific dedicat Zilei Internaționale a Mării Negre, organizat la Constanța - 39669504410959795415186404025929-1698763161.jpg

Articole de la același autor

Garda de Mediu Constanța, alături de Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare Marină (INCD) „Grigore Antipa”, INCD GeoEcoMar și Universitatea „Ovidius” din Constanța au sărbătorit, astăzi, Ziua Internațională a Mării Negre.

Pentru a celebra acest eveniment, acestea au organizat workshop-ul științific intitulat „Inițiativa de Creștere Albastră pentru Cercetare și Inovare în Marea Neagră”. Evenimentul este centrat pe Creșterea Albastră în regiunea Mării Negre (Blue Growth Initiative), respectiv pe importanța creșterii albastre. De asemenea, este analizată măsura în care știința poate contribui la realizarea viziunii pentru „O Mare Neagră sănătoasă și productivă”.

În a doua parte a evenimentului, organizatorii și-au propus să încurajeze dezvoltarea generației viitoare prin inițierea Programului „Cercetător pentru o zi!”, oferind oportunitatea unor tineri studenți să se implice activ în realizarea unor experimente și demonstrații științifice interesante.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3593 secunde