Video O nouă investiţie la Ovidiu! Beneficiari sunt chiar copiii din oraş

23876
O nouă investiţie la Ovidiu! Beneficiari sunt chiar copiii din oraş - gradinita-ovidiu-1713861646.jpg
Grădiniţa Zig-Zag din orașul Ovidiu a fost modernizată la standarde înalte! Totul a fost posibil datorită faptului că, în cadrul Proiectului „România eficientă”, au fost selectate cinci instituții de învățământ din România, pentru reabilitare, printre care și grădinița despre care vă spuneam.


În cadrul proiectului realizat prin programul „România Eficientă”, derulat de Energy Policy Group (EPG) și finanțat de OMV Petrom, grădiniţa Zig-Zag din orașul Ovidiu a beneficiat de consolidarea structurii clădirii și extinderea suprafeței cu două noi săli de clasă, precum și de renovarea energetică la standard nZEB, clădire cu un consum de energie aproape zero.


Construită în anii ’50, unitatea de învăţământ a beneficat de lucrări pentru creșterea performanței energetice, de consolidare și de extindere a capacității. Valoarea întregului proiect de la Ovidiu se ridică la 1,5 milioane de euro.


La evenimentul prilejuit de finalizarea lucrărilor au fost prezenți reprezentanți OMV, primarul orașului Ovidiu George Scupra, inspectorul General de la ISJ Constanța Sorin Mihai, precum şi zeci de copii și părinți.




Sursa foto: Primăria Ovidiu Facebook


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3406 secunde