VideoLive Text Eveniment important la Constanţa, vizavi de concediile românilor în străinătate şi cursa charter Constanţa - Antalya

720
UPDATE - Bogdan Ionuț Artagea: Sper să avem cât mai multe curse, ne bucurăm că se va opera această cursă charter spre Antalya, a declarat Artagea, care a vorbit și despre stadiul lucrărilor de la Aeroportul Mihail Kogălniceanu.


Cursa de anul acesta pe Antalya este operată de compania Corendon.


"28 mai-24 septembrie, marţea, se va zbura spre Antalya, de pe Mihail Kogălniceanu. Plecarea va fi dimineaţa la ora 11.00. 7 zile, de la 365 de euro: zbor, transfer, hotel de 4 stele, demipensiune", potrivit Ioanei Burcea, director de marketing Paralela45.


Tot ea a prezentat şi excursiile care pot fi făcute la obiectivele turistice din regiune.


xxx


Pentru al doilea an consecutiv, un zbor charter leagă Constanța de Antalya, cu operare de pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, în fiecare zi de marți. O ofertă bogată de hoteluri în sistem all inclusive este disponibilă pentru toate categoriile de turiști, de la familii cu copii, la cupluri ori grupuri de prieteni.

„Vom vorbi despre continuitatea acestui zbor de vacanță și despre alte posibilități pentru petrecerea concediului de vară în străinătate într-o conferință de presă comună Paralela45, Camera de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură, Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, care va avea loc, în data de 19 martie 2024, de la ora 10.00, la sediul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură, din Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 185A”, au transmis reprezentanţii CCINA Constanţa.

La eveniment, participă Ondina Dobriban, director general Paralela45, Ioana Burcea, director de marketing Paralela45, Ruxandra Serescu, director general Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură, şi Bogdan Ionuț Artagea, director general al Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0106 secunde