Video Live Text FOTO / Eveniment important la Constanţa, la 40 de ani de la darea în folosinţă a Canalului Dunăre - Marea Neagră

3102
În aceste momente, la sediul central al Companiei Naţionale Administraţia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA din Agigea, se desfăşoară evenimentul intitulat „Magistrala Albastră - Canal Dunăre Marea Neagră - de la «Proiect de ţară» la 40 ani de exploatare”.


La eveniment sunt prezenţi reprezentanţi ai administraţiei locale, primarul Constanţei, Vergil Chiţac, primarul localităţii Agigea, Cristian Cîrjaliu, Ruxandra Serescu, director general al CCINA Constanţa, reprezentanţi ai Autorităţii Navale Române, ai mediului de afaceri din domeniul maritim, ai Camerei de Comerţ, ai ISU, dar şi din cadrul Jandarmeriei. Prefectul Constanţei, Silviu Coşa, este prezent la eveniment, dar şi primarul din Cumpăna, Mariana Gâju. 


De asemenea, au răspuns prezent invitaţiei de a lua parte la eveniment şi politicieni din Constanţa, dintre care amintim: Florin Mitroi, Bogdan Huţucă, Ionuţ Rusu. 


Din partea CERONAV sunt prezenţi directorul general Teodor Popa şi clc. Laurenţiu Mironescu.


UPDATE - Silviu Coşa: Canalul este un reper, un simbol, alături de Centrala Cernavodă. Este adminstrat eficient, cu grijă faţă de banii statului.


UPDATE - Directorul General al AC ACN SA Constanţa, Florin Goidea, a mulţumit celor prezenţi pentru participarea la acest eveniment important pentru navigaţia românească, apoi a prezentat programul: vizionarea unui film despre istoria Canalului şi vizita la ecluza Agigea.



Citeşte şi Aniversare: Joi, 40 de ani de la darea în folosinţă a Canalului Dunăre - Marea Neagră










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.1872 secunde