A treia ediție a Constanța Street Play Schools Battle, gata de start

277
A treia ediție a Constanța Street Play Schools Battle, gata de start - prima-1481217761.jpg

Articole de la același autor

Duminică, la sala "Tomis" din strada Flămânda, va lua startul a treia ediție a competiției de baschet 3X3, Constanța Street Play Schools Battle, între școli gimnaziale și licee, competiție organizată de Asociația Terra Semper Fidelis - Perspectivă pentru viitor, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret și Inspectoratul Școlar Județean Constanța. 


Fiecare formație va primi din partea organizatorilor câte un kit de participare, care conține tricoul oficial al competiției. O echipă va fi alcătuită din patru jucători (trei pe teren, plus o rezervă), cu mențiunea că toți cei patru trebuie să facă parte din aceeași școală gimnazială sau liceu. De asemenea, denumirea echipei va trebui să conțină numele sau o parte din denumirea instituției de învățământ (ex. Mihai Eminescu Warriors). 


Dacă iubești baschetul și adori adrenalina, fă-ți echipă și vino în cel mai nou proiect venit în dezvoltarea sportului de masă!, este îndemnul organizatorilor. 


"Este un proiect la care țin foarte mult. Vrem să readucem copiii din școli și licee pe terenul de joc. Acum ceva timp, astfel de competiții aveau prioritate. Aveai posibilitatea de a descoperi noi talente și de a te dezvolta sănătos. Sperăm să avem alături de noi cât mai mulți tineri, fiindcă avem pregătite pentru aceștia o mulțime de premii", a declarat Andrei Talpeș, președintele Asociației Terra Semper Fidelis - Perspectivă pentru viitor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8359 secunde