Liga 1 de baschet masculin

Spectacol sub panou! Pumnii stânși pentru BC Athletic, în duelul cu Steaua

190
Spectacol sub panou! Pumnii stânși pentru BC Athletic, în duelul cu Steaua - baschet-1479484761.jpg

Articole recomandate

Duminică, de la ora 16, la Sala Sporturilor, echipa de baschet BC Athletic Constanța va juca împotriva celor de la Steaua CSM Eximbank ll București, într-o partidă din etapa a șasea a Ligii 1.

Formația pregătită de Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici a trecut peste eșecul din etapa trecută, de pe teren propriu, cu Poli Iași, și dorește să se revanșeze față de suporterii săi.

"Vrem să mulțumim suporterilor pentru devotamentul arătat în acest sezon, așa că ne-am gândit să organizăm un concurs în pauza meciului cu Steaua, în care vor fi aruncate trei mingii în tribune, iar cei care le vor prinde vor coborî pe teren și vor încerca să dea coș de la mijlocul terenului. Cei care vor marca vor fi recompensați cu 100 lei, iar dacă nu va reuși nimeni, suma va fi reportată pentru următoarea partidă de pe teren propriu", a declarat team-managerul echipei BC Athletic, Andrei Talpeș.

Și antrenorul Alexandru Olteanu este optimist înaintea meciului cu Steaua, încrezător că elevii săi au trecut peste înfrângerea drastică împotriva moldovenilor.

"Am purtat o discuție serioasă cu băieții, în care le-am explicat unde au greșit. Chiar dacă erau mai valoroși ca noi, nu aveam voie să renunțăm la luptă atât de ușor. Reprezentăm un oraș minunat și suntem obligați să dăm totul pe terenul", a declarat Alexandru Olteanu.

Clasament: 1. CS Cuza Sport Brăila (8 p), 2. Steaua (7 p), 3. ACS Agronomia 4Sports București (7 p), 4. CS Politehnica Iași (7 p), 5. CS Phoenix ll Galați (7 p), 6. ABC Athletic Constanța (5 p), 7. CS Dinamo București (4 p). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4948 secunde