HCDS - Potaissa Turda 37-28, în LN de handbal masculin

Cutura, de neoprit! Constanța, lidera clasamentului

186
Cutura, de neoprit! Constanța, lidera clasamentului - cutura-1479485099.jpg

Articole de la același autor

HC Dobrogea Sud continuă parcursul excelent din Liga Națională masculină de handbal. Joi seară, la Sala Sporturilor, echipa pregătită de Djordje Cirkovic și-a adjudecat fără drept de apel derby-ul cu Potaissa Turda, scor 37-28 (19-15), în etapa a Xll-a.

Oaspeții sosiseră la Constanța cu planuri mari, însă pofta de joc arătată de veteranul Dalibor Cutura și clasica inspirație a lui Ionuț "Rudi" Stănescu au fost principalele atuuri ale HCDS în bătălia pentru puncte. Primele 10 minute ale partidei au fost de tatonare, echilibrate, gazdele au călcat apoi pedala de accelerație, iar fluierul primului act a oprit tabela la 19-15.

În repriza secundă, Cirkovic îl trimite în poartă pe Ionuț Stănescu, iar experimentatul portar i-a exasperat pe ardeleni cu intervențiile sale salvatoare. Astfel, HC Dobrogea Sud a bifat cea de-a 11-a victorie consecutivă, scor final 37-28, și rămâne pe prima poziție a clasamentului.

Golurile echipei de la malul mării au fost reușite de Dalibor Cutura (7), Predrag Vujadinovic (5), Laurențiu Toma (5), Ionuț Nistor (5), Mladen Rakcevic (3), George Buricea (3), Dusko Celica (3), Nikola Crnoglavac (2), Branislav Angelovski (2), Zoran Nikolic (2), Ionuț Săulescu (1). Au mai evoluat Dane Sijan, Ionuț Stănescu, Dan Vasile, Dragoș Soare și Alexandru Bologa.

În etapa viitoare, HC Dobrogea Sud va juca, în deplasare, miercuri, 23 noiembrie, de la ora 16, pe terenul celor de la CSM București, partida putând fi urmărită în direct pe TVR 2.

v v v

Fostul jucător al HCDS Răzvan Enescu a semnat cu HC Farul și va avea ocazia să debuteze, sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 13, la Sala Sporturilor, împotriva celor de la CSU Târgoviște, în etapa a lX-a a Diviziei A, Seria A. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Noiembrie 2016
Stire din Sport : HC Dobrogea Sud face apel către suporteri
Pagina a fost generata in 0.7002 secunde