Aihan Omer, suspendat pe perioada soluționării apelului FRH

312
Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a anunțat, ieri, că își asumă răspunderea pentru decizia Federației Europene în cazul mituirii arbitrilor, iar în perioada următoare va analiza posibilitatea depunerii unui apel.
Membrii CA au mai decis ca selecționerul Naționalei masculine, Aihan Omer, să fie suspendat din funcție până la soluționarea apelului, în cazul în care acesta va fi depus.
Deciziile care s-au luat ieri, în cadrul ședinței CA al FRH, au fost comunicate de Elena Frîncu (directorul coordonator al DSJ Con-stanța) și Ștefan Birtalan, ceilalți membrii nedorind să facă declarații.
Aihan Omer, și fostul vicepreședinte al FRH, Petru Paleu, au fost excluși de EHF din orice competiție internațională pe o perioadă de cinci ani, iar FRH a fost amendată cu 27.500 de euro în urma scandalului de corupere a arbitrilor din preliminariile CM 2009.
Președintele FRH, Cristian Gațu, a declarat, ieri, că nu va demisiona din funcția pe care o ocupă, dar, în același timp, afirmă că nu va mai candida pentru un nou mandat la viitoarele alegeri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Iunie 2009
Stire din Sport : Pregătiți focul de artificii!
Pagina a fost generata in 0.3115 secunde