Alertă maximă în voleiul românesc!

Alexia Căruţaşu, desemnată jucătoarea anului 2021, ar putea juca pentru naţionala Turciei

170
Alexia Căruţaşu, desemnată jucătoarea anului 2021, ar putea juca pentru naţionala Turciei - 26908328947760359357956643031529-1640000379.jpg

Articole de la același autor

Alexia Căruţaşu, de la Galatasaray Istanbul, şi Marian Bala, de la CSM Arcada Galaţi, au fost aleşi cei mai buni voleibalişti români ai anului 2021, a anunţat Federaţia Română de Volei, după ultima şedinţă a Consiliului Director.

Alexia Căruţaşu a fost urmată în ierarhia feminină de Rodica Buterez (CSM Târgovişte) şi de Adelina Budăi-Ungureanu (Unet E-Work Busto Arsizio), în timp ce, la masculin, în urma lui Marian Bala s-au clasat Adrian Aciobăniţei (Chaumont Volley-Ball 52) şi Andrei Mihălescu (CSS CNE LAPI Dej SCM Zalău).

Premiile vor fi decernate în cadrul Galei Voleiului Românesc, festivitate programată în data de 22 decembrie, la Bucureşti. Totodată, în cadrul evenimentului, se va aniversa şi împlinirea a 90 de ani de existenţă a voleiului în România.

„Cu acest prilej, vor fi omagiaţi eroii generaţiilor trecute, cei care au contribuit la dezvoltarea acestui sport, dar şi reprezentaţii noului val de jucători şi antrenori”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Volei.

Tot în reuniunea Consiliului Director, membrii au fost informaţi despre intenţia Alexiei Căruţaşu de a obţine dreptul de a evolua pentru naţionala Turciei, dar şi despre acţiunile pe care Federaţia Română de Volei le-a întreprins şi le va întreprinde în continuare în acest caz pentru apărarea intereselor voleiului românesc şi ale echipei naţionale.

XXX

Revenind la superlativele voleiului românesc pe 2021, Premiul pentru Performanţa Anului va fi acordat lui Marius Macarie, antrenorul lotului feminin U18 al României care a terminat pe locul şase la Campionatul Mondial disputat în Mexic.

Antrenorul anului a fost desemnat Sergiu Stancu, cel care conduce campioana României, CS Arcada Galaţi, dar este şi selecţionerul naţionalei masculine.

Pentru prima dată în istoria Federaţiei Române de Volei, se vor acorda premii şi pentru antrenorii de copii şi juniori, cei care stau la baza tuturor performanțelor prezente şi viitoare ale acestui sport.

Antrenorul anului la copii şi juniori (feminin) a fost desemnat Adrian Radu (CS Dinamo), iar antrenorul anului la copii şi juniori (masculin) - Răzvan Vasile (CTF „Mihai I” Bucureşti).

Tot o premieră o reprezintă şi premiile oferite cluburilor de copii şi juniori. Clubul anului 2021 la copii şi juniori (feminin) a fost desemnat CSM Bucureşti, care a totalizat 23 puncte, iar Clubul anului 2021 la copii şi juniori (masculin) - CTF „Mihai I” Bucureşti.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Volei

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5883 secunde