Andrei Diaconescu, medaliat cu bronz la turneul de şah rapid de la Brăila

134
Andrei Diaconescu, medaliat cu bronz la turneul de şah rapid de la Brăila - 1-1660047307.jpg
Tânărul şahist constănţean Andrei Cristian Diaconescu, legitimat la CS Năvodari, a participat cu succes la Cupa „Rotary Summer”, un turneu de şah rapid desfăşurat la Brăila.

Sportivul de pe litoral a reuşit să acumuleze 3,5 puncte din şase posibile, într-un turneu Open la care au participat şi seniori, cucerind medalia de bronz la categoria de vârstă 11 ani.

Următorul turneu pe care îl vizează Andrei Diaconescu este Festivalul de şah Pro Logos Galaţi, programat a se desfăşura săptămâna aceasta, în perioada 12-14 august.

XXX

Echipa de şah a Clubului Sportiv Năvodari a jucat împotriva echipei CS Medgidia, în etapa a doua a Diviziei B - seniori.

După o luptă strânsă, formaţia din Năvodari s-a recunoscut înfrântă, scor 1,5-2,5 puncte. La prima masa, Raluca Benczedi a smuls o remiză împotriva experimentatului Gabriel Buzgaru, iar la masa doi, Iulia Piştea a obţinut victoria. La ultimele două mese, juniorii Sergiu Iordache şi Andrei Cristian Diaconescu, în vârstă de 7 ani, respectiv 10 ani, nu au reuşit să facă faţă presiunii meciului şi au fost înfrânţi.

Şahiştii din Năvodari se pregătesc pentru etapa a treia de campionat, când adversară va fi ACS Fianchetto Constanţa.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Năvodari

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7624 secunde