Argint românesc la Campionatele Europene de tenis de masă

933
Argint românesc la Campionatele Europene de tenis de masă - medaliedeargint-1486311799.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarele române Adina Diaconu Și Andreea Dragoman au obinut medaliile de argint în proba feminină de dublu din cadrul Campionatelor Europene de tenis de masă de la Soci (Rusia), după ce au fost învinse, ieri, în finală, de belgiencele Lisa Lung/Eline Loyen, scor 1-3. 


Constănțeanul Cristian Pletea (LPS "Nicolae Rotaru") a fost învins în optimile de finală ale probei de simplu de Qiu Dang, jucător german de origine chineză, cu scorul de 2-4, și în aceeași fază a probei de dublu, acolo unde jucat alături de turcul Ibrahim Gunduz. Cei doi au fost înfrânți de maghiarii Adam Szudi și Nandor Ecseki, scor 0-3. 


O altă sportivă de pe litoral, Elena-Adriana Zaharia (CS Farul), care va împlini anul acesta 13 ani, a izbutit performanța impresionantă la Europene de a o învinge pe Tilda Johansson, jucătoare de 20 de ani. 


Românca Bernadette Szocs a ocupat locul 6 în turneul de tenis de masă ITTF Europe Top 16, care reunete la Antibes (Frana) cele mai bune jucătoare de pe continent, în timp ce Daniela Dodean-Monteiro a ocupat locul 8. În sferturile de finală, Szocs a fost învinsă de germana Petrissa Solja, scor 2-4, iar Dodean a fost întrecută de Jia Li (Austria), scor 0-4. 


Constănțeanca Elizabeta Samara, campioana europeană din 2015, a fost operată de menisc Și a ratat participarea la competiȚia de la Antibes.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 02 Februarie 2017
Stire din Sport : Eliza Samara, operată cu succes
Pagina a fost generata in 0.912 secunde