Liga Națională de handbal masculin

HC Dobrogea Sud joacă, astăzi, împotriva celor de la CSU Suceava

234
HC Dobrogea Sud joacă, astăzi, împotriva celor de la CSU Suceava - hcdobrogeasud13-1486311846.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud întâlnește, astăzi, de la ora 19, la Sala Sporturilor, pe CSU Suceava, într-o partidă programată în etapa a XVll-a a Ligii Naționale. Biletul de acces la această partidă costă 10 lei. 


Aflată pe locul secund în campionat, HC Dobrogea Sud caută să-și intre cât mai rapid în ritm pentru a putea ataca fotoliul de lider deținut în acest moment de Dinamo București. Handbaliștii pregătiți de Djordje Cirkovic vin după un meci extrem de solicitant în Cupa României, acolo unde s-au impus in extremis, scor 30-28, în fața celor de la HC Odorhei, iar problemele din lot nu îi ocolesc. Branko Angelovski și Bogdan Moisă nu au putut fi recuperați la timp și vor fi menajați pentru această partidă. 


"Va fi un meci foarte greu, la fel ca toate meciurile din Liga Națională. Sucevenii vor veni la Constanța fără presiune, fiindcă nu au nimic de pierdut, așa că trebuie să fim foarte atenți. Avem nevoie de cele trei puncte, atât pentru moralul nostru, cât și pentru publicul nostru care vine meci de meci să ne susțină", a declarat președintele-jucător Ionuț "Rudi" Stănescu. 


Partida va fi transmisă, în direct, pe Digi Sport 3 și Dolce Sport 3. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2551 secunde