Atleții și luptătorii Farului, pe podiumuri naționale

177
Atleții și luptătorii Farului,  pe podiumuri naționale - atletii-1456770073.jpg

Articole de la același autor

În finala Campionatului Național de atletism de sală juniori 1, organizat la București, în zilele de 27 și 28 februarie, atleții legitimați la Clubul Sportiv Farul Constanța au reușit să câștige patru medalii - una de aur, două de argint și una de bronz.

Medalia de aur a fost obținută de Răzvan Grecu, sportiv cu dublă legitimare, CS Farul și CSS 1, antrenat de către Daniel Cojocaru, în proba de triplusalt.

Sportiva pregătită de către Carmen Botea, Ioana Manoliu, cu dublă legitimare CS Farul și LPS Constanța, a reușit să obțină două medalii, una de argint în proba de săritura în lungime și una de bronz la triplusalt. Tot pe locul doi a terminat și Cristian Nedelcu, în proba de 60 metri garduri. Sportivul cu dublă legitimare, CS Farul și CSU Galați, este pregătit de către Alin Larion și Cecilia Gevat.

La rândul său, atletul Cristian Nicușor Boboc, pregătit de Daniel Cojocaru, a fost prezent, în aceeași perioadă, la Campionatul Balcanic de la Istanbul (Turcia) rezervat seniorilor și a terminat pe poziția a 5-a.

v v v

La Memorialul "Gheorghe Voicu" la lupte, desfășurat la Brașov, clubul Farul Constanța s-a clasat pe locul doi în clasamentul pe medalii, dintr-un total de 20 de echipe prezente la competiție.

Luptătorii pregătiți de către Grigore Gheorghe au reușit să obțină cinci medalii: Alfonso Roșca, cat. copii 3, a obținut locul 3, la 59 kg, Andrei Alexe, cat. copii 1, locul 1, la 42 kg, George Boantă, juniori, locul 1, la 66 kg, Răzvan Arnăut, junior, locul 1, la 60 kg, Florin Tița, juniori, locul 3, la 60 kg. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5719 secunde