Atletism / Campionii României la marş 35 km, desemnaţi în Slovacia, la tradiţionalul concurs de la Dudice

181
Atletism / Campionii României la marş 35 km, desemnaţi în Slovacia, la tradiţionalul concurs de la Dudice - 1-1651586412.jpg

Articole de la același autor

Pentru a doua oară consecutiv, Campionatul Național de marș 35 km (seniori și tineret) s-a organizat peste hotare. Mai exact, la Dudice (Slovacia), cu ocazia unui concurs tradiţional (ediția a 41-a), ce a adunat la start elita marșului internaţional, unde au fost prezenți peste 230 de sportivi, din 28 de țări, informează Federaţia Română de Atletism.

De altfel, nu numai România şi-a desemnat liderii interni la capătul acestei întreceri, ci și Croația, Cehia, Ungaria, Mauritius și Slovacia.

Campioni naţionali la individual au devenit Narcis Mihăilă şi Ana Rodean. În clasamentul pe echipe, la masculin a triumfat team-ul Narcis Mihăilă, Marius Cocioran şi Ionuţ Pleşu, pentru ca în competiţia feminină să se impună trio-ul Ana Rodean, Mihaela Puşcaşu şi Mihaela Acatrinei.

De menționat că Ana Rodean și Mihaela Acatrinei și-au obținut, teoretic, pașaportul pentru Campionatele Mondiale în aer liber, programate în perioada 15-24 iulie, în SUA, la Eugene. Și asta, deoarece în clasamentul mondial Ana se situează în jurul locului 30, iar Mihaela aproximativ pe 40, dintr-un total de 60 de locuri calificabile.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Atletism 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5333 secunde