Antrenorul principal al CSM Constanţa, George Buricea:

„Atmosfera din Sala Sporturilor e ca în vremurile bune, atunci când HCM reuşea succese istorice”

100

Articole de la același autor

Este pauză în Liga Naţională de handbal masculin, iar CSM Constanţa iernează pe locul al doilea în clasament, cu o „zestre” de 35 de puncte, 10 mai puţine decât campioana CS Dinamo Bucureşti, dar cu avantaj în primul rând moral faţă de contracandidatele CS Minaur Baia Mare (33 p) şi CSM Bucureşti (30 p).

La finele partidei cu Steaua (scor 32-31, în etapa a 15-a), antrenorul principal al echipei constănţene, George Buricea, a declarat că este mulţumit atât de evoluţia jucătorilor săi, cât şi de atmosfera creată în tribune de suporteri.

„S-a scurs 50% din sezon şi sunt 100% mulţumit şi mândru de ce au arătat jucătorii în acest campionat şi mai ales de modul în care au încheiat anul.

Pentru a nu ştiu câta oară, au arătat spirit de echipă, caracter de campioni şi o ambiţie uriaşă într-un meci în care au fost conduşi cu patru goluri la pauză şi au reuşit să întoarcă scorul împinşi de la spate de o sală plină care merita şi ea această victorie frumoasă.

Dincolo de unitate, atitudine şi rezultate, cred că cel mai mare câştig este că CSM Constanţa a reuşit să umple sala la mai multe meciuri din acest final de an, iar atmosfera din Sala Sporturilor e ca în vremurile bune, atunci când HCM reuşea succese istorice.

Sunt convins că, având o echipă atât de determinată şi suporteri atât de mulţi alături de noi, vom reuşi să ne atingem toate obiectivele şi vom continua să creştem împreună”, a declarat antrenorul principal George Buricea. 




Liga Naţională de handbal masculin se va relua în data de 4 februarie, când, în etapa a 16-a, CSM Constanţa va juca, în deplasare, cu CSM Oradea.

XXX

Moment trist în handbalul românesc, după unul dintre cei mai cunoscuţi arbitri, Dumitru Gherghişan, a încetat din viaţă.

„Profesorul Dumitru Gherghişan a avut o activitate sportivă apreciată, timp îndelungat, îndrumând multe generaţii către performanţă.

A fost un exemplu, atât de la catedra Universităţii «Grigore T. Popa» din Iaşi, cât şi din terenul de handbal. A acumulat numeroase jocuri internaţionale într-o experienţă bogată, ca arbitru IHF, observator şi delegat.

Condoleanţe tuturor celor care-i cinstesc memoria, recunoscând valoarea contribuţiei sale la prestigiul internaţional al handbalului românesc”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Handbal.

Foto: Facebook / CSM Constanţa Handbal



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7574 secunde