Baschet / Echipele României s-au calificat în sferturile de finală ale turneului FIBA 3x3 Europe Cup de la Constanţa

186
Baschet / Echipele României s-au calificat în sferturile de finală ale turneului FIBA 3x3 Europe Cup de la Constanţa - 1-1654416452.jpg

Articole de la același autor

Echipele României au acces, sâmbătă, în sferturile de finală ale turneului de baschet 3x3 FIBA Europe Cup, competiţie care are loc pe Faleza Cazino din Constanţa.

La masculin, România, în componenţa Christian Chiţu, Alexandru Coconea, Mario Lazar şi Cristian Mâinea, a învins, cu scorul de 21-16, reprezentativa Italia, pierzând cu 12-22 în faţa Estoniei şi s-a clasat pe locul secund în grupă.

Duminică, 5 inie, de la ora 16.30, în sferturi, „vulturii” vor înfrunta echipa Muntenegrului, informează Federaţia Română de Baschet.

La feminin, România, pentru care joacă Sonia Ursu, Alina Podar, Anamaria Vîrjoghe şi Ancuţa Stoenescu, a pierdut în faţa Turciei (13-16), dar a învins Italia (15-9), clasându-se de asemenea pe locul secund.

Duminică, în sferturi, „acvilele” vor întâlni Cehia.

În urma turneului de calificare de la Constanţa, cinci echipe vor merge la turneul final de la Graz (Austria) - trei la masculin şi două la feminin.

Foto: Federaţia Română de Baschet / frbaschet.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.479 secunde