Cupa României la box

Boxerii constănțeni urcă în ring pentru calificarea la turneul preolimpic

171
Boxerii constănțeni urcă în ring pentru calificarea la turneul preolimpic - boxerii-1458849467.jpg

Articole de la același autor

Jocurile Olimpice de la Rio bat la ușă, iar pugiliștii constănțeni sunt dornici să-și demonstreze valoare și că merită să fie prezenți în Brazilia. 


Astfel, zilele acestea, la Brăila, are loc Cupa României la box pentru seniori, competiție care își va trimite câștigătorii în turneul preolimpic de la Istanbul, din perioada 20 aprilie - 1 mai. 


Sportivi din toată țara sunt prezenți la competiție, dintre care și cinci din județul Constanța. Enver Amiș (antrenor Mihai Constantin), legitimat la Farul Constanța, va concura împotriva lui Ionuț Vulpe (antrenor Nicu Chioveanu), de la Callatis Mangalia, pentru a cucerii cununa cu lauri a categoriei 49 kg. 


Clubul CS Năvodari i-a trimis la Brăila pe Cezar Andrieș (categoria 60 kg) și Petrică Purcaru (la 64 kg ) antrenați de Ablalim Ferodin, iar CSO Ovidiu pe Doru Zelea (antrenor Marian Gândac) la categoria 81 kg.


"Avem mari șanse cu Enver Amiș și Ionuț Vulpe, la categoria 49 kg. Să vedem dacă se vor califica, dar eu preconizez o luptă foarte aprigă între cei doi", a declarat secretarul general FRBox, constănțeanul Matei Toma.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.2877 secunde