Campioana Andreea Ana, vizită-surpriză în Centrul Olimpic de junioare

114
Campioana Andreea Ana, vizită-surpriză în Centrul Olimpic de junioare - 1-1651063349.jpg

Articole de la același autor

Luptătoarea constănţeană Andreea Beatrice Ana, sportivă formată la Clubul Sportiv Mangalia, sub bagheta antrenorului Marian Oancea, le-a vizitat pe componentele Centrului Olimpic de junioare de la Bucureşti. Alături de campioana europeană, la acest eveniment-surpriză desfăşurat chiar la sala de antrenament a participat şi preşedintele Federaţiei Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu.

Micile luptătoare au ascultat cu interes povestea de succes a sportivei din Mangalia, care a muncit mult pentru visul său european, precum şi sfaturile preşedintelui Pîrcălabu.

În lumea luptelor româneşti, o nouă întâlnire importantă va avea loc, între 4 şi 6 mai, la Târgu Mureş, oraş-gazdă al cursului de perfecţionare a antrenorilor.

Iar la vară, Constanţa va fi din nou gazda Campionatelor Mondiale de lupte pe plajă - cadeţi, juniori şi seniori.

XXX

Componenţii lotului olimpic de lupte greco-romane (cadeţi şi juniori) au parte, în această perioadă, de o experienţă unică. Timp de o lună, ei se pregătesc în Armenia, sub îndrumarea antrenorilor Aleksan Hovhannisyan şi Cătălin Matache, alături de luptători de top din Georgia şi Iran, care le vor fi adversari în meciuri test.

După câteva zile petrecute la Erevan, tinerii luptători români şi-au mutat tabăra în Complexul Sportiv Olimpic din Tsaghkadzor, unde vor continua stagiul de pregătire intens.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Lupte

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.541 secunde