Echipa feminină CS Poseidon Limanu-2 Mai, campioana României la lupte

156
Echipa feminină CS Poseidon Limanu-2 Mai, campioana României la lupte - 1-1649245424.jpg

Articole de la același autor

Pentru al treilea an consecutiv, echipa feminină de lupte a Clubului Sportiv Poseidon Limanu-2 Mai s-a clasat pe primul loc în finala Campionatului Naţional de lupte pe echipe U17, competiţie desfăşurată la Târgu Mureş. Gruparea de pe litoral a fost secondată de CA Roman, podiumul fiind completat de fetele de la CSS 1-CSM Timişoara.

La lupte greco-romane, s-a impus LPS Botoşani, urmată, în ordine, de LPS Suceava şi LPS Slatina, iar la lupte libere, titlul de campioană a celor de la CSS Târgu Mureş-CSS Odorheiu Secuiesc, cel de vicecampioană, echipei ACS Lupte BGS Târgu Mureş-CS Mureşul Târgu Mureş, iar medaliile de bronz, Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trişcu” din Craiova.

Concomitent, tot la Târgu Mureş, au avut şi întrecerile Cupei României, unde luptătoarele de la CS Poseidon Limanu-2 Mai au avut evoluţii foarte bune. Cătălina Goja (cat. 43 kg) şi Alexandra Voiculescu (cat. 46 kg) s-au clasat pe primul loc, Diana Voiculescu (cat. 40 kg) şi Andrei Cojocaru (cat. 51 kg), pe locul al doilea, Bianca Preda Costea (cat. 73 kg), pe locul patru, iar Andreea Voicu (cat. 61 kg), pe locul cinci.

În clasamentul pe cluburi, la feminin, CS Poseidon Limanu-2 Mai a încheiat pe locul doi.

Antrenorii sportivelor de la Poseidon sunt Cornelius Dorian Trucmel şi Alina Elena Ivan.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Lupte

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3813 secunde