RC Pantelimon - CS Cleopatra 27-15, în DN de rugby U19

Când balonul nu trece printre bețe…

1411
Când balonul nu trece printre bețe… - e4a04634d822cca01bad557161d155d6.jpg
Deși a marcat trei eseuri, echipa de rugby CS Cleopatra a fost învinsă, cu scorul de 15-27, de RC Pantelimon, într-o partidă disputată la București, contând pentru etapa a noua a Diviziei Naționale de juniori sub 19 ani.
"Am pierdut o bătălie, dar nu și războiul. Cred că puteam să obținem mai mult, dar nu am avut un transformer inspirat. S-au ratat șase lovituri de penalitate, de două ori balonul lovind bara. Nu stăm bine la capitolul pregătire fizică, dar asta e, mergem mai departe. Nu avem nimic de reproșat arbitrului Radu Petrescu", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.
Contra liderului, antrenorii formației constănțene, Marian Udroiu și Marian Nache, nu au putut alinia cel mai bun XV, lipsind doi dintre jucătorii de bază, internaționalii Neacșu și Ariton, ambii accidentați.
Până la finalul turului, CS Cleopatra va mai susține două meciuri, cu LPS Focșani (sâmbătă, 21 noiembrie, ora 11.00, pe teren propriu) și cu CS Gens Cluj (sâmbătă, 28 noiembrie, la București, pe terenul secund "Arcul de Triumf", în deschiderea amicalului România - Ins. Fiji).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Noiembrie 2009
Stire din Sport : Invincibili în "Badea Cârțan"
Pagina a fost generata in 0.2478 secunde