Karatiștii de la Dinamic s-au descurcat de minune la Cupa României

1842
Karatiștii de la CS Dinamic Constanța au reușit să câștige nu mai puțin de 16 medalii - șapte de aur, cinci de argint și patru de bronz - la ediția 2009 a Cupei României, turneu care s-a desfășurat, zilele trecute, la Brașov.
Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, au urcat Alexandra Ciocardel, Sebastian Oancea, Iulia Manole, Mălina Miliul, Oana Merei, Bogdan Cârlig și Andrei Tudorache, pe locul secund s-au clasat Eduard Dumitru, Alexandru Bălan, Elena Manole, A. Ciocardel și I. Manole, iar bronzul a fost adus de E. Manole, M. Miliul, I. Manole și A. Ciocardel. De pregătirea lor, s-au ocupat antrenorii Ionuț Niculae, Brândușa Popescu, Laura Popescu și Dana Pânzaru, coordonați de sensei Gabriel Popescu.
După încheierea întrecerilor Cupei României, sportivii de la Dinamic au plecat, ieri, spre Ungaria, unde vor participa la Campionatul European de karate JKA.
"Am obținut rezultate excelente la Cupa României și ne vom lupta pentru noi performanțe la Europene", a declarat pre-ședintele clubului constănțean, Gabriel Popescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Septembrie 2009
Stire din Sport : Constanța, asaltată de kimono-uri
Pagina a fost generata in 0.6023 secunde