Cătălin Anghel își felicită jucătorii pentru victoria cu Pandurii: "Trebuie să dăm cezarului ce-i al cezarului"

191
Cătălin Anghel își felicită jucătorii pentru victoria cu Pandurii:

După victoria de aseară a Viitorului cu Pandurii Tg. Jiu (2-0), antrenorul Cătălin Anghel a ținut să-și felicite jucătorii, menționând că aceștia au făcut în acest meci exact ceea ce le-a adus și victoria cu CFR Cluj, din etapa trecută.


"Ce simțim noi acum este întradevăr bucurie. Trebuie să dăm cezarului ce-i al cezarului. Acești copii au dat totul astăzi (n.r. - ieri) pe teren și meritul este numai al lor. A fost un efort colectiv pe care am dorit să-l vedem la fiecare meci. S-a întâmplat așa și la meciul cu CFR Cluj, au făcut același lucru și acum. Am avut foarte multă șansă, dar câteodată șansa mai ține și cu cei cred până la capăt în cee ace și-au propus. Îmi felicit jucătorii pentru modul și atitudinea cu care au abordat acest meci", a declarat Cătălin Anghel.


De asemenea, tehnicianul constănțenilor apreciază debutul promițător al portarului Alexandru Buzbuchi, care, în minutul 87 a partidei Viitorul - Pandrurii, a apărat penaltiul executat de Maxim.


"Momentul în care debutezi cum a fucăt-o el la meciul cu CFR, iar acum, din nou, cu Pandurii, este lăudabil, însă normal cred că toți, nu numai el, trebuie să rămânem echilibrați și să ne pregătim pentru următoarea partidă cu Gloria Bistrița.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.644 secunde