Cătălina Ponor intră în concurs, astăzi, la Campionatul Mondial

208
Cătălina Ponor intră în concurs, astăzi, la Campionatul Mondial - catalinaponor-1507049449.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, în intervalul orar 20-22.30, sportiva de la CS Farul Constanța Cătălina Ponor va evolua în sesiunea de calificări a Campionatelor Mondiale de gimnastică de la Montreal (Canada), alături de colegele sale Larisa Iordache și Ioana Crișan, într-o subdiviziune din care mai fac parte gimnaste din Azerbaidjan, Mexic, Cehia, Norvegia, Slovacia, Olanda, Puerto Rico, Austria, Elveția și Lituania. 


Primii care au evoluat la Montreal au fost băieții. Marian Drăgulescu a făcut un pas important spre podiumul mondial, după două sărituri excelente, fiind pe locul doi, cu o medie de 14.866, după japonezul Kenzo Shirai. Gimnaștii români Vlad Cotună, Andrei Muntean, Cristian Bățagă, Andrei Ursache și Andrei Groza nu au prins finalele. 


Legendara Nadia Comăneci este ambasadoarea Campionatelor Mondiale de la Montreal, oraș în care a făcut istorie la Jocurile Olimpice din 1976, când a obținut prima notă de 10 din gimnastică. Fosta legendă a gimnasticii românești va înmâna medalia de aur la finalul probei de individual compus feminin.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3371 secunde