Marian Pană a identificat problemele din jocul "marinarilor"

Cauzele umilinței suferite de FC Farul la Mangalia

1100
6
Cauzele umilinței suferite de FC Farul la Mangalia - marianpana-1321906162.jpg

Ce a stat oare în spatele dezastrului Farului în partida de la Mangalia? Credem că nici cel mai pesimist suporter al "marinarilor" nu s-ar fi gândit la un 0-4 pe terenul Callatisului. Dar iată că surprizele apar exact atunci când te aștepți mai puțin.

La Mangalia, Farul a fost spulberată de Callatis. Fiecare dintre cele patru goluri a turnat plumb în ghetele "marinarilor", incapabili de reacție. Se ridică astfel multe semne de întrebare, iar îngrijorați suntem cu toții.
Antrenorul principal al Farului, Marian Pană, a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", că absența celor patru jucători care au fost pedepsiți de conducerea clubului după remiza suspectă cu FC Snagov - Cernea, I. Posteucă, L. Ștefan și Ciobanu - a contat în economia meciului cu Callatis.
"Am făcut un joc foarte slab la Mangalia. Cei pe care i-am folosit în acest meci au demonstrat că nu fac față cerințelor. După rezultatul și evoluția echipei, se pare că a contat absența celor patru", a spus Pană.
Tehnicianul a adăugat că situația tensionată creată în urma remizei cu FC Snagov și tot ceea ce s-a petrecut ulterior au generat eșecul de duminică. "Tot ceea ce s-a întâmplat după egalul cu FC Sna-gov, situația creată au jucat un rol foarte important în deznodământul confruntării de la Mangalia".

Reorganizarea în iarnă, următorul obiectiv
În pofida acestor probleme, optimismul din tabăra Farului nu a dispărut cu totul. Marian Pană
ne-a declarat că, în ciuda umilinței de la Mangalia, privește cu încredere către următorul meci, cel de pe teren propriu, cu CSMS Iași, din ultima etapă a turului.
"Ne-ar fi utilă o victorie în partida cu CSMS Iași. Ne așteaptă o nouă confruntare dificilă. Dacă vom câștiga, putem să ne gândim la urmă-torul obiectiv, acela de a ne reorga-niza în iarnă", a precizat Pană.
Fotbaliștii Farului au demarat pregătirile pentru partida pe care o vor disputa sâmbătă, 26 noiembrie, în ultima etapă a turului Ligii a II-a, Seria I, în compania celor de la CSMS Iași. Elevii lui Marian Pană au susținut ieri, de la ora 16, prima ședință de pregătire. Iată cum arată programul de pregătire al "marinarilor" în următoarea perioadă: marți - vineri, ora 11 - antrenament.



Comentează știrea

fcfc
22 noiembrie 2011
la asa patron asa echipa

o sa ne bata si iasiul acasa si ne vom bate la retrogradare , atat timp cat o sa fie giani aici n`o sa facem performanta niciodata , deja sa saturat lumea de 3 ani sa te bata toate satele

mangalia v a dat clasa
22 noiembrie 2011
ba fraiere mangalia e sat?

si noi nu tragem la promovare ci la evitarea retrogradarii! sat e ala unde s a nascut toanta de mata ma! la mangalia mai bine nu veneati si luati doar 3 la masa verde! tine minte: va batem si in retur!

4D
22 noiembrie 2011
Meciul cu CSMS Iasi este capital pentru viitorul clubului Farul!

Meciul cu CSMS Iasi este, poate, unul dintre cele mai importante din istoria Farului! In caz ca nu invinge, Farul are toate sansele sa se desfiinteze! Sa ma explic. Giani Nedelcu face fata cu greu sa mentina echipa in Liga 2. El a tot sperat ca in cazul Farului, fiind vorba de Constanta, un oras puternic, oamenii de aici se vor implica alaturi de el la echipa si vor curge banii. Giani s-a inselat si afacerea in care a sperat s-a dus... Acum pierde bani si va fi foarte bucuros sa scape de Farul. Sansa lui este ca Farul sa piarda cu CSMS Iasi, sa intre in jocul retrogradarii si astfel sa renunte la echipa CU MOTIV. Daca Farul bate, Giani va fi nevoit sa investeasca la iarna in echipa si sa continue in Liga 2, sa se gandeasca iar la promovare si sa spere ca cineva il va ajuta...

nicolae t.
22 noiembrie 2011
MAI PANA!

Uimitor!Mai Pana de Vultur,cum a contat lipsa celor patru?Pai ei au stricat meciul cu Snagov,deci sunt niste terminatori.Cum te mai contrazici.N-ai doua vorbe la un loc!

unu din faleza Sud
22 noiembrie 2011
Minti!

D-le Pana dupa meci l-a stadion au venit cativa suporteri care au cerut niste explicatii pentru umilinta de la mangalia, vorbind frumos fara injuraturi insa de ce a fost nevoie de un echipaj de politie la club ? De ce va-ti eschivat la o intrebare adresata de un suporter in legatura cu revenirea lui L.Stefan , Stefan Ciobanu si I.Posteuca in lot , motivandu-va ca dumneavoastra sunteti antrenor cu contract la patron, stau si ma intreb, daca patronul va va impune sa intretineti relatii sexuale cu dansul nu ve-ti ezita ca sunteti la contract cu patronul nuu ? Aducetii inapoi pe cei 3! buni, rai sunt ai nostri!

copita
22 noiembrie 2011
Hehehe

Pai lui cu injuraturi ii place fratele meu din faleza sud,e un birjar inca nedescoperit,un lingau si un pervers!

Articole pe aceeași temă

Luni, 21 Noiembrie 2011
Stire din Sport : Fotbal / Programul echipei FC Farul
Pagina a fost generata in 0.3662 secunde