Ce adversară va avea Simona Halep în turul I la Roland Garros

192
Ce adversară va avea Simona Halep în turul I la Roland Garros - simonahalep-1400869703.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA și cap de serie nr. 4, a va avea ca adversară, în turul întâi al turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului, pe Alisa Kleibanova (Rusia), locul 85 WTA.
 
Constănțeanca și Kleiba-nova s-au mai întâlnit până în prezent de două ori și de fiecare dată a câștigat jucătoarea română, în turul doi al Australian Open, ediția 2011, și, anul trecut, în sferturile de finală ale tur-neului Premier de la Moscova. 


Sorana Cîrstea, locul 27 WTA și cap de serie nr. 26, va juca în turul întâi cu o sportivă venită din calificări, la fel ca Alexandra Cadanțu, locul 80 WTA. 


În schimb, Monica Niculescu, locul 75 WTA, o va înfrunta pe Kaia Kanepi, din Estonia, locul 26 WTA și cap de serie nr. 25. Ele s-au mai întâlnit o dată, în turul întâi al US Open, în 2008, când a învins Kanepi. 


Pe tabloul masculin, Victor Hă-nescu va juca împotriva francezului Gael Monfils, cap de serie nr. 23. 


Irina-Camelia Begu, locul 88 WTA, a învins-o, vineri, scor 6-1, 6-1, pe Aleksandra Krunici (Serbia), locul 144 WTA, într-un meci care a durat o oră și cinci minute, în turul doi al calificărilor turneului de la Roland Garros. Pentru a accede pe tabloul principal, Begu trebuie să o învingă pe Grace Min (SUA), locul 132 WTA. 


Premiul pentru atingerea ultimului act al calificărilor este de 11.000 de euro, iar pentru tabloul principal, este de 24.000 de euro.


În schimb, Alexandra Dulgheru, locul 137 WTA, a fost învinsă, vineri, scor 4-6, 3-6, de Aleksandra Wozniak (Canada), locul 152 WTA, după o partidă care a durat o oră și un sfert, în turul doi al calificărilor. Pentru prezența în turul doi al calificărilor, Dulgheru a primit 5.500 de euro. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3733 secunde