Tenis / Serena Williams, în semifinalele turneului WTA de la Roma

2440
Tenis / Serena Williams, în semifinalele turneului WTA de la Roma - serena-1400312453.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, numărul unu mondial, s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Roma, dotat cu premii în valoare de 2.120.000 euro, după ce a dispus în sferturi, cu 6-1, 6-3, de chinezoaica Zhang Shuai.
În penultimul act, Williams o va întâlni pe Ana Ivanovic din Serbia, în fața căreia va avea ocazia să-și ia revanșa după eliminarea de la Openul Australiei, din luna ianuarie. Ivanovic, cap de serie nr.11 la această competiție, a trecut în sferturile de finală, cu 6-4, 3-6, 6-4 de Carla Suarez (Spania), potrivit Agerpres.ro.
În cealaltă semifinală, italianca Sarra Errani (nr.10), favorita spectatorilor de la Foro Italico, va avea ca adversară o altă jucătoare din Serbia, Jelena Jankovic (nr.6).
În sferturile de finală, Errani a reușit să o învingă cu 6-3, 4-6, 6-2, pe chinezoaica Li Na, a doua favorită a turneului de la Roma, în timp ce Jankovic a învins-o în două seturi simetrice, 6-4, 6-4, pe poloneza Agnieszka Radwanska, numărul 3 pe lista capilor de serie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1504 secunde