Ce salariu vrea Ladislau Boloni pentru a prelua na╚Ťionala ╚Öi oferta Federa╚Ťiei

500
Ce salariu vrea Ladislau Boloni pentru a prelua na╚Ťionala ╚Öi oferta Federa╚Ťiei - bolonisalariu-1641730719.jpg
Ladislau Boloni este antrenorul dorit de Federa╚Ťia Rom├ón─â de Fotbal pentru postul de selec╚Ťioner al primei reprezentative.

Tehnicianul a venit joi la Bucure╚Öti, pentru a continua discu╚Ťiile cu R─âzvan Burleanu ╚Öi Mihai Stoichi╚Ť─â, iar cea mai recent─â rund─â a avut loc vineri ╚Öi a durat nu mai pu╚Ťin de patru ore. Totu╚Öi, p─âr╚Ťile ├«nc─â nu sunt ├«n╚Ťelese.

Potrivit informa╚Ťiilor prezentate de Viorel Grigoroiu, moderatorul emisiunii Digi Sport Matinal, exist─â ├«n continuare diferen╚Ťe importante ├«ntre cerere ╚Öi ofert─â.

Concret, Federa╚Ťia Rom├ón─â de Fotbal i-a propus lui Ladislau Boloni un contract pe doi ani, cu o clauz─â potrivit c─âreia angajamentul se prelunge╚Öte automat dac─â echipa se calific─â la EURO 2024, cu un salariu de 30.000 de euro lunar ╚Öi bonusuri importante de performan╚Ť─â.

Ladislau Boloni, în schimb, solicită un contract pe patru ani și un salariu de 45.000 de euro.

Totu╚Öi, exist─â ╚Öanse foarte mari ca p─âr╚Ťile s─â ajung─â la un acord ╚Öi prezentarea oficial─â a noului selec╚Ťioner al Rom├óniei s─â aib─â loc la ├«nceputul s─âpt─âm├ónii viitoare.Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2817 secunde