O nouă victorie pentru Academia Phoenix CSU Simona Halep Constanţa

152
O nouă victorie pentru Academia Phoenix CSU Simona Halep Constanţa - baschetfetevictorie-1641730684.jpg

Articole de la același autor

Academia Phoenix CSU Simona Halep Constanţa a obţinut o nouă victorie importantă în Liga Naţională de Baschet Feminin.

Gruparea de la malul mării a primit, sâmbătă, vizita echipei ACS KSE Târgu Secuiesc. După un meci incredibil de echilibrat, care a avut nevoie de o repriză de prelungire, constănţencele s-au impus cu 77-69 şi au mai bifat o victorie în campionat.

„Euforia calificării în Final Four-ul Cupei României, dar mai ales valoarea adversarului pe care l-am avut în față au făcut din meciul disputat în această seară un adevărat spectacol. Dramatismul a fost la el acasă în Sala Sporturilor, însă inimoșii suporteri care au venit să ne încurajeze din tribune și-au făcut din plin treaba, mai ales în repriza de prelungiri, și s-au dovedit a fi plusul de care aveam nevoie pentru a câștiga partida. Peste toate aceastea, cel mai important pentru noi este că totul s-a terminat cu bine și că am bifat o nouă victorie în LNBF, în fața unui adversar puternic, care ne permite să sperăm în continuare la un final de sezon cu adevărat memorabil pentru baschetul feminin constănțean”, au transmis reprezentanții clubului constănţean pe pagina de Facebook.

După această victorie, Academia Phoenix CSU Simona Halep Constanţa este pe locul 6 în campionat, cu 17 puncte, având 5 victorii şi 7 înfrângeri.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9594 secunde