Cine sunt campionii Cupei Constanței la squash

174
Cine sunt campionii Cupei Constanței la squash - cine-1400601309.jpg

Articole de la același autor

Dinamism, ambiție, disponibilitate la efort. Acestea au fost ingredientele spectaculoaselor meciuri din cadrul Cupei Constanței la squash, desfășurate, timp de două zile, pe terenurile de la West Side din incinta Maritimo Shopping Center. 


Nu mai puțin de 51 de jucători de squash - 45 de băieți și șase fete - au venit să se întreacă la Cupa Constanței, primul turneu național găzduit, anul acesta, de Constanța, organizat de Asociația Club Sportiv Squash West Side și Asociația Squash București. 


La capătul unei serii de meciuri splendide, s-au întocmit, firesc, ierarhiile finale. 


Astfel, în întrecerea feminină, pe primul loc s-a clasat Amanda Ryan, o britanică angajată la Școala Americană și care a reprezentat clubul Aerosquash Băneasa. Ea a fost secondată de Andra Petrică, tot de la Aerosquash Băneasa, în timp ce pe treapta a treia a podiumului a urcat o constănțeancă: Liliana Constantinescu, de la ACS Squash West Side. 


La secțiunea masculină, s-a concurat pe două secțiuni - Divizia B (27 de jucători, dintre care 13 din Constanța) și Divizia A (18 jucători, dintre care doi din Constanța. 


În Divizia B, s-a impus Vitalie Bîrlădeanu, de la Niagara Fitness Club - Chișinău, urmat, în ordine, de Ștefan Rabonțu (Aerosquash Băneasa) și Alexandru Dragomir (ACS Squash West Side). 


În Divizia A, cel mai bun s-a dovedit a fi un jucător din Chișinău, dar legitimat la Athletico București, Vasile Hapun, care i-a devansat pe Andrei Luchian, tot de la Athletico Bu-curești, și Horia Naumescu, de la Asociația Squash București. Dintre constănțeni, cea mai bună clasare a avut-o Răzvan Țurlea (ACS Squash West Side) - locul 7. 


Premiile au constat în echi-pamente sportive și au fost oferite de partenerii organizatorilor: Humanik, Autoprima Serv, Infinity Trophy, Ursus, Coca Cola, Pure, Rackets Sport Unlimited, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și West Side. Parteneri media: Cuget Liber și Squashmania. 


De asemenea, gazdele au mai acordat o mențiune specială pentru cel mai tânăr participant: bucureș-teanul Robert Ghițulescu, în vârstă de 11 ani. 


"A fost un turneu foarte bun, cu cea mai numeroasă participare din istoria concursurilor naționale desfășurate vreodată la Constanța. Îi felicit pe toți pentru efortul depus, atât pe învin-gători, cât și pe învinși, și le urez succes la viitoarele întreceri", a declarat, pentru "Cuget Liber", vicepreședintele ACS Squash West Side, Ilie Bănică. 


Iată și programul următoarelor trei turnee naționale de squash: 31 mai - Racketlonul de la Brașov (tenis de masă / badminton / squash / tenis de câmp); 8 iunie - turneul de la Cluj; 23-24 august - turneul de la Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3733 secunde