Constanța va avea un nou stadion! "Vă garantez că va rivaliza cu cel de la Craiova"

11831
6
Constanța va avea un nou stadion!

Articole de la același autor

Președintele PSD, Liviu Dragnea, le promite constănțenilor că aici, la malul mării, va fi construit un nou stadion, de genul celui recent construit la Craiova. Care ar fi prima condiție ce trebuie îndeplinită?

"E nevoie de solicitarea autorităților locale pentru a face un stadion modern la Constanța. Dacă autoritățile din Constanța vor să facă un stadion modern și sunt de acord că trebuie făcut, atunci trebuie să solicite, să fundamenteze și să argumenteze că își doresc! Vă garantez că la Constanța vom avea stadion modern, care să rivalizeze cu cel din Craiova", a declarat Liviu Dragnea, pentru Adevărul.

Declarația lui Liviu Dragnea vine într-un moment în care managerul tehnic al Viitorului, Gheorghe Hagi, a criticat intenția autorităților centrale de a construi un nou stadion la Focșani, oraș care, din punct de vedere fotbalistic, nu mai înseamnă nimic.

De ce să bagi milioane de euro într-un oraș mic, fără echipe de performanță, în timp ce campioana României este "refugiată" într-o localitate limitrofă Constanței? Greu de înțeles. Cine ar umple arena de 30.000 de locuri, în condițiile în care populația Focșaniului este sub 100.000 de locuitori? Se mută aproape jumătate din populația orașului, în week-end, la stadion? Ori dau buluc cei din județ?

În fine, să revenim pe litoral…

XXX

Personal, nu pun mare preț pe promisiunea lui Daddy. Dați-mi voie să nu îl cred. Aștept să ce construiască Sala Polivalentă, Bazinul Olimpic de natație, să fie reabilitate stadionul "Portul", Complexul "Triunghi" și toate celelalte baze sportive aflate în stadiu de ruine. Pentru că, la ora actuală, Constanța este un mare zero în privința infrastructurii sportive.

Am mari dubii că investiții de zeci de milioane de euro (pentru că un stadion de asemenea nivel presupune sume consistente) vor fi direcționate către Constanța, județ a cărui organizație PSD nu este în grațiile structurii centrale, cea mai recentă dovadă fiind "decapitările" după "episodul Tudose".

Constanța are însă nevoie de un nou stadion, modern. Actuala arenă "Farul" este departe de linia europeană. Abia a primit omologare pentru Divizia C, deci despre ce discutăm...

La "Farul" - am mai scris și o repet: buldozerul este soluția. De cârpit, te poți cârpi pentru Divizia C, nu pentru Liga Campionilor sau echipa națională. Față de Focșani sau alte orașe de provincie, Constanța are multe avantaje, iar principalul atu ar fi dorința populației de a merge la fotbal, la un spectacol sportiv, alături de copii, de familie. Sunt convins că ar fi constant 15.000-20.000 de spectatori la meci, bineînțeles, cu o condiție: să aibă de vedea!

Deci, după cum spune Daddy, mingea este în terenul autorităților locale: Primăria Constanța, Consiliul Județean Constanța. Vine centrarea de pe extremă? 

Comentează știrea

Costi
16 aprilie 2018
In sfarsit...

Bravo ! In sfarsit o veste buna pentru sport ! Sper ca la Constanta sa termine mai intai statia de lansare pentru navetele cosmice (parca au inceput un studiu de fezabilitate) ! Iar stadionul poate sa il faca in paralel cu metroul ! sala si bazinul ? Un fleac, in 2 luni nu au ce face... Toate vor fi gata pana in 20 20.

Sindbad
16 aprilie 2018
Gradini suspendate...

Spune ce vrea sa auda prostimea. Constanta ramane un oras de tigani, pomanagii bugetari, activi si pensionari. Ce firme au fost aduse la Cta? Ce investitii straine au fost atrase? Unde ii angajam pe fostii si actualii elevii olimpici? Nu vedeti ca toti cei inteligenti si intreprinzatori parasesc acest oras infect, distrus de gasca actuala si trecuta?

Satul de Minciuni
16 aprilie 2018
Stadion

Vrajeala!!! Mai bine ar face spatii de joaca ptr. Copii, parcuri, piste de bicicleta, gropile si canalaizarile din asfalt,..Tiganii din constanta, Gunoaiele de pe strazi... Vrajeala cu stadionul.. Cine dracu mai joaca fotbal in Romania.. Machedonii.. Romania nu mai are treaba cu fotbalul din '90.. Sa fim seriosi.

@1,2,3,4
16 aprilie 2018
Va cred,aveti si voi dreptate

Dar la anul sunt alegeri prezidentiale.Desigur,nu-l va incepe si nici nu-l va termina pana la anul.Dar un subiect de campanie electorala pentru creduli nu strica.Pana atunci,Fagadau nu a realizat nimic din toate promisiunile facute in campania electorala si i-au mai ramas doar doi ani.

europeanu
16 aprilie 2018
Hai Faru !!!

lasati ma ca vine hotul de fagadau calare pe cele trei submarine facute la senece si aduce mingea cu care va deschide meciul Farul - Brazilia.

Sebastian
16 aprilie 2018
Stadion

O țară care a dat și da valori internaționale. In ultimii 30 de ani valoarea constănțenilor Hagi, Halep și Tecău este cunoscuta doar câteva zile în campanie. In res, absolut toți politicienii se șterg la cur cu valoarea,munca,faimă și cinstea adusa României de acești români. Așa a fost mereu românul...face performanță din suflet și mai puțin politic. Alo politicieni nu uitati că datorită românilor o duceți bine....până Intr o zi când se va umple halba!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5707 secunde