Liga a III-a la fotbal

Doar egal pentru SSC Farul, în derby-ul cu Progresul Spartac

713
1
Doar egal pentru SSC Farul, în derby-ul cu Progresul Spartac - doaregal-1523799010.jpg

Articole de la același autor

SSC Farul Constanța a remizat, sâmbătă, pe stadionul "Farul" din strada Primăverii, scor 1-1 (1-0), cu Progresul Spartac București, în cea de-a XX-a etapă a Ligii a lll-a, Seria a ll-a, la fotbal. 


Meciul a început cum nu se putea mai bine pentru "marinarii" pregătiți de Petre Grigoraș. În minutul 1, Marius Tudorică a trimis o rachetă-n vinclul porții adverse, în uralele celor aproximativ 4.000 de fani constănțeni ce au asistat la partidă. Începutul bun al adversarilor nu i-a descurajat pe ilfoveni, care au revenit în joc mult mai montați și mai motivați. Au trecut în două rânduri pe lângă restabilirea egalității, însă fără succes. 


După pauză, atacantul Claudiu Dragu ratează șansa de a duce scorul la 2-0, iar cum în sport ocaziile se răzbună, la doar cinci minute, oaspeții reușesc să găsească drumul spre gol, prin Ciprian Stanciu. 


Rezultatul de egalitate este bun… pentru Axiopolis Cernavodă! Formația antrenată de Ionel Melenco s-a impus, acasă, în fața celor de la CSM Râmnicu Sărat, scor 4-0 (1-0), și s-a apropiat la două puncte de Progresul Spartac și SSC Farul, ambele având 49 de puncte. Primul criteriu de departajare în caz de egalitate, la finalul sezonului, este cel al meciurilor directe, acolo unde SSC Farul are avantaj în fața Axiopolisului, însă nu și în fața Progresului Spartac. 


Peste două runde, trupa din Cernavodă primește vizita bucureștenilor.


Comentează știrea

Pacalitul
16 aprilie 2018
Slabi rau,nimic,nimic.

Ma miram sa mearga ceva bine in Constanta.Rezultatul de la Rm .Sarat nu a fost o intamplare.Atat poate acum echipa.Sa zica merci ca ia ajutat Cernavoda cu 9 puncte pana acum.Daca progresul i-si propunea ne batea.Baa da ce masuri de siguranta la stadion de zici ca juca Real Madrid !LE era frica ca sare boborul la gatul primarelui?Auzi sa-mi ia bricheta din buzunar.Pai eu am bricheta de 50 de euro si ala o ia si da de ciment cu ia.Unde sa cred taranoii astia daca iau imbracat in negru?Pai nu mai calc pe la stadion nici daca ma platesc ei.M-am simtit negru in Africa de sud pe timpul aparthaidului.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5783 secunde