Constănţeanca Bianca Mei-Roşu, sfert-finalistă în turneul de la Otocec

80
Constănţeanca Bianca Mei-Roşu, sfert-finalistă în turneul de la Otocec - 1-1661950803.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis de masă Bianca Mei-Roşu, de la CSM Constanţa, s-a calificat în sferturile de finală ale probei de simplu feminin U17 din cadrul turneului WTT Youth Contender de la Otocec (Slovenia).

Constănţeanca a bifat patru victorii consecutive - 3-0 cu Celine Panholzer (Austria), 3-0 cu Candela Sanchi (Italia), în grupă, 3-0 cu Adela Sazimova (Cehia), în 16-imi, şi 3-2 cu Helena Sommerova (Cehia), în optimi -, urcând astfel în sferturi, unde o are drept adversară pe Chen Chi-Shiuan (Taipei). Dacă o va învinge şi pe asiatică şi va accede în semifinale, Bianca Mei-Roşu îşi va asigura medalia de bronz.

În aceeaşi probă, Andreea Teglaş, de la CSM Constanţa, s-a oprit în 16-imi, fiind eliminată, scor 1-3, de poloneza Zofia Sliwska.

Şi Elena Zaharia, de la CSM Constanţa, a păşit cu dreptul în concursul de simplu feminin U19, cedând doar un set în partida cu Liu Ru-Yun (Taipei), scor 3-1. Următoarea sa adversară din grupă este Anna Hursey (Ţara Galilor).

Tot la U19, Bianca Mei-Roşu le-a spulberat în grupă pe croata Zrinka Rebic şi slovena Enya Moltara, victorii cu 3-0, în timp ce Andreea Teglaş a beneficiat de abandonul indiencei Oishiki Joardar şi are un meci decisiv pentru ieşirea din grupe cu Maria Vidakovic (Croaţia).

Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis de Masă

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3012 secunde