Campionatul Național Școlar de lupte greco-romane, faza de zonă

Constănțenii și-au luat "viză" pentru turneul final

1007
Constănțenii și-au luat

Articole de la același autor

Șapte dintre cei opt sportivi de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS care au participat la faza de zonă a Campionatului Național Școlar la lupte greco-romane au reușit să se califice la turneul final. 


Aceștia sunt Iulian Popa (locul I la categ. 42 kg), Marian Dumitrache (locul II la categ. 50 kg), Cătălin Crăciun (locul I la categ. 63 kg), Florin Gheorghe (locul II la categ. 63 kg), Cristian Stoicescu (locul I la categ. 69 kg), Vlăduț Popa (locul II la categ. 69 kg) și Andrei Niculaescu (locul II la categ. 100 kg). Antrenorii lor sunt Ioan Giuglea și Valentin Dobrin. 


"Sunt rezultate foarte bune, dătătoare de speranțe în vederea participării la finală, unde se vor decerna titlurile de campioni. Un alt lucru care ne bucură este că avem o tânără generație promițătoare, patru dintre calificați - Iulian Popa, Marian Dumitrache, Andrei Niculaescu și Vlăduț Popa - fiind în categoria copii", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Ioan Giuglea. 


Și CSS Medgidia va trimite doi luptători la turneul final, Cosmin Logăscu (locul I la categ. 54 kg) și Vlad Țucă (locul II la categ. 58 kg) obținând calificarea în urma evo-luțiilor de la "zonă". Antrenorul celor doi sportivi este Daniel Toader. 


Faza de zonă a Campionatului Național Școlar la lupte greco-romane s-a desfășurat, zilele trecute, la sala LPS "Nicolae Rotaru" din Constanța, iar turneul final va avea loc, în perioada 16-18 mai, la București. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3383 secunde