CS Medgidia, primul succes în turneul play-off pentru promovarea în Liga Naţională

161
CS Medgidia, primul succes în turneul play-off pentru promovarea în Liga Naţională - 1-1645353867.jpg

Articole de la același autor

După tristeţea din meciurile cu CSM Reşiţa (30-31) şi CSM Sighişoara (29-32), în care victoria i-a scăpat printre degete în ultimele minute de joc, echipa masculină de handbal CS Medgidia a reuşit primul său succes în turneul play-off pentru promovarea în Liga Naţională.

Jucătorii antrenaţi de Ionuţ Deli-Iorga şi Adrian Georgescu s-au remontat şi au învins, cu scorul de 36-32, pe CSU Galaţi, după un meci disputat, sâmbătă, la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei”, în care au controlat mai tot timpul ostilităţile.

„Panterele” s-au impus cu patru goluri la final, după ce, la pauză, au fost tot în avantaj, scor 20-15. Reuşita din week-end vine ca o „gură de aer” pentru constănţeni, după cele două înfrângeri suferite de la debutul play-off-ului. Tineri şi entuziaşti, handbaliştii Medgidiei au savurat victoria din plin, la finalul partidei bucurându-se enorm, alături de public.

În clasament, CS Medgidia ocupă locul şase, cu trei puncte. Lideră este CSM Făgăraş (9 p), urmată, în ordine, de CSM Reşiţa (9 p, golaveraj inferior) şi CSM Oradea (4 p).

Următorul meci pentru CS Medgidia este programat sâmbătă, 26 februarie, în deplasare, cu CSM Făgăraş.

XXX

În schimb, handbalistele-junioare de la CS Medgidia au pierdut, cu scorul de 33-37, meciul disputat, pe teren propriu, cu LPS Brăila, în cadrul Campionatului Naţional.

Adversarele şi-au luat revanşa după înfrângerea suferită în tur şi au tras cât au putut pentru victorie. Medgidia a făcut un meci bun şi a fost aproape de Brăila în prima repriză, la pauză tabela indicând avantaj de un gol pentru muntence, 17-16.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4338 secunde