Campionatul Naţional de volei-junioare

CS Medgidia s-a impus în derby-ul local cu CS Top 05 Constanţa

94
CS Medgidia s-a impus în derby-ul local cu CS Top 05 Constanţa - 1-1669027192.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de volei-junioare CS Medgidia a câştigat, cu scorul de 3-1, partida cu CS Top 05 Constanţa, contând pentru etapa a şasea a Campionatului Naţional.

Jucătoarele antrenate de Elena Albu au fost sigure la fileu, având un singur moment de slăbiciune în setul al treilea, când le-au permis adversarelor să reintre în joc.

O victorie care le ajută pe tinerele voleibaliste din municipiul de pe malul Canalului să se menţină pe primul loc în clasamentul Grupei B.

XXX

Evoluţii foarte bune şi pentru cele mai mici componente ale secţiei de volei din cadrul CS Medgidia, copilele cu vârste cuprinse între 7 şi 9 ani, care au terminat pe locul întâi la „Kids Volleyball”, după ce au trecut la fileu de mai multe echipe, inclusiv de formaţii alcătuite din băieţi.

Fetele antrenate de Nicoleta Cangea s-au impus în faţa echipelor feminine din Focşani, Bucureşti, Lipova şi Ocna Mureş, iar în finală, i-au întrecut pe băieţii din Botoşani.

Clasamentul final al „Kids Volleyball”, eveniment organizat de federaţia română de specialitate la Izvorani: 1. CS Medgidia, 2. CSS Botoşani, 3. ACS Champions 2016 Sibiu, 4. CS Şoimii Lipova, 5. CS Ocna Mureş, 6. Skyline 2000 Iaşi, 7. ACS Academic Bucureşti, 8. CSS Slatina, 9. CSM Focşani, 10. CS Axiopolis Cernavodă.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3845 secunde