Volei / Patru echipe românești luptă, miercuri, pentru calificarea în optimile cupelor europene

122
Volei / Patru echipe românești luptă, miercuri, pentru calificarea în optimile cupelor europene - 1-1668585916.jpg

Articole de la același autor

Miercuri, 16 noiembrie, este ziua decisivă pentru calificarea în optimile de finală ale cupelor europene la volei masculin pentru cele patru echipe românești înscrise în competiții.

În Cupa CEV, Arcada Galați, învingătoare în tur, acasă, cu scorul de 3-1 în tur în fața formației Neftohimik Burgas, va juca returul în Bulgaria, de la ora 18.00. Cine trece de această dublă manșă va juca în optimile de finală contra învingătoarei partidelor dintre Savo Volley Kupio (Finlanda) și Steaua Roșie Belgrad (Serbia), informează Federaţia Română de Volei.

De la aceeași oră, SCMU Craiova va începe, la Istanbul, în fața lui Fenerbahce, apărarea acelei fantastice victorii obținute săptămâna trecută, pe propriul teren, când s-a impus cu scorul de 3-1. Învingătoarea acestei duble manșe va juca împotriva câștigătoarei dublei manșe dintre Piacenza (Italia) și VK Lvi Praga (Cehia).

Dinamo București este singura formație din cele trei aflate în Cupa CEV care va disputa returul pe propriul teren. De la ora 19.00, dinamoviștii vor încerca să profite de avantajul fragil luat după meciul din tur, când s-au impus cu scorul de 3-2 în Germania și să o elimine pe Luneburg. Dacă vor trece mai departe, bucureștenii vor juca în optimi cu o altă adversară puternică: Lycurgus Groningen (Țările de Jos) sau Calcit Kamnik (Slovenia).

Singura reprezentantă a României din Cupa Challenge, CSA Steaua Bucureşti, va disputa miercuri returul, la București. Steliștii vor juca în sala „Mihai Viteazul”, de la ora 18.00, contra finlandezilor de la Tiikerit Kokkola, pe care i-au învins în tur cu scorul de 3-2. Dacă vor trece de nordici, românii vor juca în optimile de finală contra formației israeliene Hapoel Mate-Asher Akko.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Volei 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5494 secunde