CSM Constanţa, program încărcat în weekend. Sportivii de la malul mării se luptă pentru medalii

633
CSM Constanţa, program încărcat în weekend. Sportivii de la malul mării se luptă pentru medalii - fond-csm-program-1699617033.jpg

Articole de la același autor

Sportivii de la CSM Constanța sunt angrenați în competițiile interne de cadeți, juniori, tineret și seniori, la opt discipline sportive! Echipele constănţene de volei, handbal și baschet joacă meciuri tari în ligile naționale și Cupa României, în timp ce înotătorii, canotorii, pugiliștii, luptătorii și cei mai buni jucători de tenis de masă ai clubului de la malul mării se bat pentru medalii în competițiile naționale.

Voleibalistele de la CSM Constanța joacă, în weekend, un nou meci în Divizia A1. Echipa noastră o întâlnește, în deplasare, pe CSM Lugoj, care a înregistrat tot 3 victorii în 5 etape, dar ocupă două poziții mai sus în clasament datorită setaverajului superior. Aflate pe locul 7 în clasament grație startului bun din acest sezon, fetele antrenate de Florin Voinea și Radu Began sunt hotărâte să se bată în Ardeal pentru un nou succes. Meciul are loc sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 18:30, în Sala Polivalentă „Ioan Kunst Ghermănescu” din Lugoj.

Cadeții de la CSM Constanța joacă, în capitală, cu ACS Ex-4 Volei București, în etapa a 6-a a Campionatului Național U17 – Seria B. Băieții antrenați de Viorel Prejbeanu vor cea de-a doua victorie din acest sezon în partida care va avea loc sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 15:00.

Cadetele de la CSM Constanța vor să continue parcursul perfect din acest sezon în Campionatul Național U17. Fetele antrenate de Bianca Cojocaru și Vanesa Deșliu luptă pentru o nouă victorie, pe terenul celor de la CS Medgidia, în etapa a 5-a din Seria D, sâmbătă, 11 Noiembrie, de la ora 11:00.

Handbaliștii din curtea CSM Constanța reintră în febra campionatului. După victoriile din EHF European League, cu Tatabanya și Sporting Lisabona, echipa antrenată de George Buricea s-a impus în deplasare cu CSU Suceava, în etapa a 10-a din Liga Zimbrilor. Cu Vasile, Nistor, Drăgan, Ilie și Caba reveniți de la echipa națională însă o parte dintre jucători indisponibili, CSM Constanța s-a dublat pentru al optulea succes stagional, pe un teren dificil, unde puține echipe câștigă. Joi, 9 noiembrie, de la ora 17.30, CSM Constanța s-a impus cu 31-26 și așteaptă o nouă adversară din EHF European League pe teren propriu, pe 14 Noiembrie, la ora 19:45, cu Chrobry Glogow.

Baschetbaliștii antrenați de Bogdan Ivanovici joacă un nou meci în Liga 1 de Baschet Masculin. Băieții noștri dau piept în deplasare cu CS Agronomia București. Partida va avea loc duminică, 12 noiembrie, de la ora 15:00, în Sala Agronomia.

Juniorii CSM Constanța susțin patru meciuri în Turneul 3 al Campionatului Național de Baschet Masculin U15 – Grupa 9. Băieții de pe litoral joacă, în Sala Ovidiu, cu CSȘ Târgoviște și ACS Pro Basketball Group București, sâmbătă, 11 noiembrie, iar cu ABC Play București și ACS Toyin Constanța, duminică, 12 noiembrie.

Tinerii înotători de la CSM Constanța vor încerca să câștige cât mai multe medalii la Campionatul Național în bazin lung de la Otopeni, programat în perioada 8-12 Noiembrie. Din lot nu vor lipsi cunoscuții Patrick Dinu, Eva Paraschiv, Brigitta Vass, iar antrenori sunt Răzvan Florea, Claudiu Radu, Eduard Cîșlaru, Oussama Rebai şi Andrei Ene. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5333 secunde