CSS1 Phoenix Constanța, locul 5 la Campionatul Național U13

884
CSS1 Phoenix Constanța, locul 5 la Campionatul Național U13 - css1phoenix-1464973693.jpg

Articole de la același autor

Vineri, în Sala Sporturilor din Constanța, echipa de baschet CSS 1 Phoenix Constanța a învins pe LPS Bihorul, scor 61-55 (26-21), în cadrul Campionatului Național U13 masculin, terminând astfel competiția pe locul 5. Cel mai bun marcator al partidei a fost Radu Ivănescu - 33 de puncte. 


Iată lotul avut la dispoziție de antrenorii Radu Ciorogaru și Gheorghe Mircioi la acest campionat: Radu Ivănescu, Victor Măndescu, Davide Mihai, Naser Omer, Mihai Vancea, Alexandru Buzatu, Bogdan Constantinescu, Rareș Ior-dache, Vlad Munteanu, Radu Popa, Vlad Telehoi și Radu Voivozeanu. 


"Noi ne-am atins obiectivul propus la începutul sezonului, și anume accederea în primele cinci echipe din țară. Am căzut în grupă cu cele mai puternice echipe, U Mobitelco Cluj și Dan Dacian București, finalistele. Ne-am bătut cu ele de la egal la egal și am demonstrat că avem valoare. Diferența a fost făcută la nivel psiho-logic. Sunt copii și mai au multe de învățat, sunt optimist. Vreau să îi felicit pe băieți pentru devotament și dăruire și, nu în ultimul rând, aș vrea să mulțumesc tuturor suporterilor care au fost alături de noi în Sala Sporturilor și ne-au susținut meci de meci", a declarat președintele CS Phoenix Constanța, Cristian Mânăstireanu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3921 secunde