Cupa Mondială de bob, dominată de Germania. Andreea Grecu şi Teodora Vlad, pe locul 6

154
Cupa Mondială de bob, dominată de Germania. Andreea Grecu şi Teodora Vlad, pe locul 6 - cupa-1607009096.jpg

Articole de la același autor

Echipajul român format din Andreea Grecu (pilot) şi Teodora Vlad (împingător) s-a clasat pe locul şase în proba feminină de bob dublu din cadrul celei de-a doua etape de Cupă Mondială desfăşurată la Sigulda (Letonia).

Afectate de scandalul de la lotul olimpic, Andreea şi Teodora au fost înregistrate cu timpul de un minut, 43 secunde, 48 sutimi, locul lor în clasament fiind, practic, ultimul, în condiţiile în care unul dintre cele şapte echipaje aliniate la start, cel al Elveţiei (Martina Fontanive / Nadja Pasternack), a fost descalificat.

Această etapă de Cupă Mondială a fost dominată cu autoritate de echipajele Germaniei, care au „transformat” competiţia în propriul campionat naţional. Astfel, medalia de aur a revenit bobului pilotat de campioana olimpică de tineret Laura Nolte, cu Leonie Fiebig împingătoare (1:42.37), poziţia secundă fiind împărţită - lucru mai rar în bob - de echipajele Mariama Jamanka / Vanessa Mark, respectiv Kim Kalicki / Ann-Christin Strack, ambele cronometrate cu acelaşi timp, 1:42.61.

Tot la Cupa Mondială de la Sigulda, echipajul României format din Cristian Mihai Tentea (pilot) şi Raul Constantin Dobre (împingător) s-a clasat pe locul opt în proba masculină de bob dublu.

Pentru practicanţii sporturilor albe, urmează o nouă provocare: Cupa Europei de la Winterberg (Germania), programată în zilele de 5 şi 6 decembrie. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0172 secunde