Cupa Mondială. Emoții mari pentru echipajele de bob feminin ale României

173
1

Articole de la același autor

La sfârșitul acestei săptămâni, la Altenberg (Germania), va avea loc prima etapă de Cupă Mondială la bob din acest sezon. 


Echipajul format din Maria Constantin și Erika Halai, pregătit de profesorul constănțean Paul Neagu, este optimist în vederea competiției, în urmă cu doar câteva zile, cele două sportive fiind deschizătoare de concurs la Campionatele Germaniei. 


"Maria și Erika au avut tendințe bune, chiar foarte bune în partea de jos a pârtiei. Timpii erau la fel de repezi ca ai vicecam-pioane mondiale Anya Schneiderheinze. Dacă startul de la Cupa Mondială o să iasă mai bine, cred că o să avem un rezultat cel puțin la fel de bun ca anul trecut. Altenberg este localitatea unde se află cea mai dificilă pârtie din lume. Fetele noastre sunt optimiste", a declarat, pentru "Cuget Liber", profesorul Paul Neagu. În paralel, în Winterberg, se va desfășura și prima etapă a Cupei Europei, la startul căreia se aliniază Andreea Grecu și Olivia Vild.


Pentru Andreea Grecu, este primul concurs oficial în care concurează ca pilot.


Anul trecut, echipajul format din Andreea și Maria a câștigat trofeul Cupei Europei. Aceleași sportive au concurat și la Cupa Mondială, unde s-au clasat pe locul opt la general.


Comentează știrea

Sergiu
25 noiembrie 2015
SUCCES

Va tinem pumnii! Felicitari pentru ce faceti! Succes intregii echipe!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4514 secunde