Cutura, cel mai bun jucător al etapei a XXll-a a Ligii Zimbrilor

545
Cutura, cel mai bun jucător al etapei  a XXll-a  a Ligii Zimbrilor - cutura-1479744809.jpg

Articole de la același autor

HC Dobrogea Sud își continuă seria excelentă în Liga Zimbrilor: 11 victorii consecutive și se menține pe prima poziție în clasament, la patru puncte distanță față de Dinamo București, ocupanta locului doi. La această performanță, o contribuție majoră o are handbalistul sârb Dalibor Cutura, care marchează meci de meci. 


Ajuns la 41 de ani, centrul celor de la HCDS a fost desemnat cel mai bun jucător al rundei a Xll-a, în primul 7 regăsindu-se și colegul său, pivotul muntenegrean Mladen Rakcevic. 


Înainte de a ajunge la Constanța în 2012 (la HCM), Cutura a mai jucat la Veszprem, Lovcen, Arrate și CB Ademar Leon. Alături de naționala Serbiei, a obținut medalia de argint la Campionatul European din 2012. 


v v v


Echipa antrenată de Djordje Cirkovic și Marko Sesum joacă, mâine, de la ora 16, în Sala Rapid, contra celor de la CSM București, într-o partidă din etapa a Xlll-a. 
"Prezența voastră ar însemna enorm de mult pentru noi, fapt pentru care am fi extrem de bucuroși să vă știm aproape. Așadar, cine este interesat de deplasare la București poate să lase un mesaj. În funcție de numărul de doritori, se va închiria un mijloc de transport și atunci vă putem comunica și prețul. Deocamdată, avem un microbuz de opt persoane. Dacă se depășește acest număr, trecem la următorul nivel", se arată în apelul făcut de către clubul constănțean, pe pagina oficială de facebook. 


v v v


Astăzi, de la ora 13, în Sala Sporturilor, AHC Dobrogea Sud ll va juca împotriva celor de la CS Politehnica Iași, în etapa a IX-a a Diviziei A. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Noiembrie 2016
Stire din Sport : HC Dobrogea Sud face apel către suporteri
Pagina a fost generata in 2.1394 secunde