Divizia A1 de volei masculin

CVM Tomis rămâne în fotoliul de lider

97

Articole de la același autor

CVM Tomis a obținut, sâmbătă, la Constanța, cea de-a doua victorie din această săptămână - după succesul din cupele europene, de data aceasta în etapa a șaptea a Diviziei A1, în fața echipei VCM LPS Pia-tra Neamț. Deși puțin obosiți după meciul de joi din Liga Campionilor, constănțenii nu au scăzut ritmul și s-au impus în trei seturi consecutive, 27-25, 25-15, 25-17.

"A fost un meci greu, deoarece colegii au fost obosiți de la meciul din Liga Campionilor. Am avut ceva emoții, pentru că am intrat de pe bancă, eu fiind obișnuit de la juniori să fiu în teren tot timpul, dar ușor - ușor m-am obișnuit. Este o experiență foarte mare pentru mine să joc cu ei, sunt jucători de mare valoare" , a declarat jucătorul constănțean Adrian Aciobăniței.

CVM Tomis își păstrează locul în fruntea clasamentului, cu 20 puncte. În următoarea etapă, CVM va juca tot acasă, cu Unirea Dej.

"Dejul nu este o echipă așa de bună ca anul trecut, sper să joc și să dau tot ce e mai bun", a mai adăugat Aciobăniței.

Ieri, după închiderea ediției s-au mai disputat două partide din cadrul etapei: Phoenix Șimleu Silvaniei - CS Dinamo și CSM București - SCMU Craiova. Astăzi, 24 noiembrie, de la ora 18.00, în direct pe Digi Sport, Știința Baia Mare va juca cu ACS Volei Municipal Zalău.

Rezultatele celorlalte două meciuri disputate sâmbătă sunt: CS Arcada Galați - CSA Steaua 3:0, CS VC Banatul Caransebeș - CS Unirea Dej 0:3.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6005 secunde