DA1 de volei masculin, etapa a opta. CVM Tomis a jucat "hora" Unirii: 3-0

76
DA1 de volei masculin, etapa a opta. CVM Tomis a jucat

Articole de la același autor

Sâmbătă, la Sala Sporturilor, CVM Tomis a învins pe Unirea Dej, într-un meci contând pentru etapa a opta a Diviziei A1 la volei masculin, scor 3-0 (25-20, 25-23, 25-19). Pentru echipa constănțeană a fost un bun prilej de pregătire pentru meciul cu belgienii de la Roeselare, din Liga Campionilor, pe care îl va disputa acasă, pe 4 decembrie. În urma acestei victorii, CVM Tomis rămâne liderul clasamentului (23 puncte), urmată de Zalău (20) și Dinamo (18). 


"A fost o victorie mai ușoară decât ne așteptam. Acum, urmează cel mai important meci din Liga Campionilor. Am evoluat destul de bine și suntem pregătiți pentru Roeselare. Cred că vom avea și puțină presiune, pentru că vrem să terminăm grupele Ligii pe locul I. Va fi un meci crucial. Trebuie să luăm puncte acasă, neapărat. Piacenza, chiar dacă unii dintre jucătorii săi importanți au plecat, nu cred că a ieșit din luptă deocamdată. Dacă noi batem pe Roeselare, sigur facem un pas foarte important pentru ocuparea primului loc", a declarat constănțeanul Andrei Laza. 


Iată rezultatele meciurilor din această etapă: Volei Municipal Zalău - VCM LPS Piatra Neamț 3-0, Steaua București - Banatul Caransebeș 0-3, SCMU Craiova - Arcada Galați 3-2, Dinamo București - CSM București 3-1, Știința Explorări Baia Mare - Phoenix Șimleu Silvaniei 0-3. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4522 secunde