David Popovici şi Constantin Popovici, sportivii anului 2023

348
David Popovici şi Constantin Popovici, sportivii anului 2023 - popovici-campion-1713693357.jpg

Articole de la același autor

David Popovici, la înot, şi Constantin Popovici, la sărituri de la mare înălţime, au fost desemnaţi cei mai buni sportivi ai anului 2023 la disciplinele lor, cu prilejul festivităţii de premiere „Campionii nataţiei şi pentatlonului modern 2023”, găzduită la bazinul de la Otopeni de federaţia naţională de profil.

Anul trecut, David Popovici a cucerit o medalie de bronz şi a obţinut un loc patru la Europenele în bazin scurt de la Otopeni, locul şase la 100 m liber şi locul patru la 200 m liber la Mondialele de la Fukuoka (Japonia).

La rândul său, Constantin Popovici a cucerit titlul mondial la Fukuoka, o performanţă în premieră pentru România la sărituri de la mare înălţime, la care se adaugă victoria în circuitul Red Bull Cliff Diving. Sportivul de 35 ani a fost desemnat de World Aquatics cel mai bun sportiv al anului 2023 la sărituri de la mare înălţime.

„Îi felicit din tot sufletul pe cei care au adus plusvaloare şi medalii strălucitoare României la înot, sărituri în apă, sărituri de la mare înălţime şi pentatlon modern în anul 2023. Îi felicit pe toţi cei care au concurat şi concurează la Campionatele Naţionale de seniori, tineret şi juniori de la Otopeni, o competiţie la care sportivii noştri îşi pot face toate baremurile de calificare la toate competiţiile din această vară”, a declarat cu acest prilej preşedinta Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Camelia Potec.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3416 secunde