Camelia Potec: "David Popovici îşi doreşte medalia olimpică, iar noi toţi îl susţinem"

261
Camelia Potec:

Articole de la același autor

Preşedinta Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Camelia Potec, a declarat că David Popovici îşi doreşte o medalie la Jocurile Olimpice de la Paris, iar conducerea FRNPM îl susţine cu tot ceea ce poate pentru ca el să realizeze acest obiectiv.

„De luna viitoare, începem competiţiile internaţionale, intrăm iar în focuri pentru calificare la Jocurile Olimpice cu sportivii care nu au reuşit acest lucru. Suntem alături de ei şi sperăm că totul va decurge conform planurilor şi pregătirilor. Şi sperăm să încheiem această vară cu performanţele pe care ni le propunem. Normal ca ne gândim şi la o medalie la Paris. Se poate, acesta este visul meu, dar şi al sportivilor, de a ajunge cât mai sus. Pentru că vorbim de un sportiv, David Popovici, care ştie ce înseamnă să fii cel mai bun din lume şi care îşi doreşte această medalie olimpică. Iar noi ceilalţi care suntem lângă el îl susţinem cu tot ceea ce putem pentru a realiza acest obiectiv”, a menţionat Potec.

Preşedinta speră ca în echipa olimpică a României pentru Paris să se regăsească patru înotători.

„Noi ne mai dorim încă doi sportivi calificaţi pentru Paris. Este adevărat că ne-am dori şi o fată în echipa olimpică. În total vrem să avem minimum patru sportivi la înot calificaţi cu baremul A. Nu vreau să dau nume, ei se ştiu. Sunt minori şi nu vrem să punem această presiune pe ei”, a explicat ea.

Întrebată ce părere are despre faptul că recordul mondial la 100 m liber deţinut de David Popovici a fost doborât de chinezul Pan Zhanle, Camelia Potec a răspuns: „Eu deja l-am încurajat după ce a fost doborât recordul. Recordurile, timpii în general sunt făcuţi să fie depăşiţi. De altfel, David chiar a spus că îşi doreşte ca acest record al său să fie bătut pentru a fi motivat să realizeze din nou cel mai rapid timp. O să vedem la Jocurile Olimpice cine este mai bun şi dacă acest timp va fi depăşit”.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8878 secunde