Dinamo învinge Steaua lui Talpan şi speră la promovarea în Superliga

205
Dinamo învinge Steaua lui Talpan şi speră la promovarea în Superliga - dinamobucuriejucatori924x600-1684221043.jpg

Articole de la același autor

Dinamo Bucureşti a învins-o pe CSA Steaua Bucureşti cu scorul de 3-0 (0-0), luni seara, pe Arena Naţională, într-un meci din etapa a noua a fazei play-off a Ligii a II-a de fotbal.

Dinamo s-a impus prin golurile marcate de Deniz Giafer (77) şi Lamine Ghezali (90+4, 90+9 - penalty) şi mai speră la promovarea directă în Superligă.

Echipa antrenată de Ovidiu Burcă a dominat jocul şi a avut prima ocazie în min. 25, când Ahmed Bani a centrat, Ghezali a reluat spre poartă, dar David Dincă a respins. Gazdele au avut alte două ocazii în finalei primei părţi, când Răzvan Patriche a reluat în bară după un corner (42), iar şutul lui David Irimia (45), din 7 metri, a fost respins de Dincă.
În debutul reprizei secunde, jocul a fost întrerupt circa şase minute (min. 52-58), din cauza fumului produs de torţele şi fumigenele aruncate pe teren din peluza echipei Steaua.
Steaua putea deschide scorul în min. 74, când bulgarul Ciunciukov a reluat spectaculos cu capul din centrarea lui Drăghici, dar Dujmovic a apărat.
Dinamo a deschis scorul în min. 77, când fundaşul Deniz Giafer a reluat în plasă mingea respinsă de Dincă la şutul lui Alex Pop. Gazdele au mai ratat o ocazie prin Ghezali (83), care a şutat peste poartă din marginea careului.Dinamo şi-a dublat avantajul în min. 90+4, când De Moura a lansat un contraatac, iar Ghezali a marcat după ce a combinat cu Bani. Ghezali a închis tabela (90+9), dintr-un penalty, după ce Florescu a fost faultat de Adrian Ilie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8099 secunde