FCV Farul, doar egal în deplasarea de la Craiova. Titlul se joacă

156
FCV Farul, doar egal în deplasarea de la Craiova. Titlul se joacă - farul-craiova-1684059675.jpg

Articole de la același autor

Farul Constanţa a remizat, scor 1-1 (0-1), cu Universitatea Craiova, sâmbătă seara, pe Stadionul ''Ion Oblemenco'', în etapa a opta a fazei play-off a Superligii de fotbal.

Meciul din Bănie a stat sub semnul evoluţiei lui Denis Alibec, care a fost pe rând înger şi demon, de două ori. Atacantul a scos penalty în min. 6, după ce a fost agăţat de Bogdan Mitrea în careu (lovitură de pedeapsă semnalizată de VAR), dar tot el l-a ratat, şutul său fiind apărat de Laurenţiu Popescu (11).

Până la urmă, Farul a deschis scorul în min. 24, prin brazilianul Mateus Santos (24), din pasa excelentă a lui Alibec, după erori în lanţ ale apărării craiovene. În finalul primei reprize (45+4), Alibec a primit direct cartonaş roşu pentru lovirea cu cotul a lui Ştefan Vlădoiu, într-o fază aproape de mijlocul terenului.

Universitatea, deşi a dominat copios repriza secundă, a reuşit cu greu să înscrie golul egalării, pe final, prin Andrei Ivan (82 - penalty), după ce Elvir Koljic a fost faultat în careu de Kevin Boli (fază semnalizată de arbitrajul video).

Echipa antrenată de Eugen Neagoe a evolua previzibil, a construit greu în faţa unei apărări supraaglomerate, având alte trei mari ocazii, prin Jovan Markovic (43, 61) şi Alexandru Creţu (64), dar de fiecare dată s-a opus portarul Marian Aioani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7004 secunde